onsdag den 1. august 2018

Synkroniser Google kontakter og kalender med Outlook 2016

Synkronisere Outlook Kalender med Android


Nogen har for nyligt spurgt mig “Om man kan synkronisere Gmail kontakter og kalender med Outlook 2013” ? Selvfølgelig kan man det!


ANDROID

Da Gmail er en Cloud tjeneste leveret af Google, så hvis vi kigger på om Google apps synkronisering har denne funtion som kan bruges til Microsoft Outlook? Da Google Gmail værktøjer stadig har en begrænsning til at integrere til Outlook 2016/2013

Google levere kun Google synkronisering apps til deres Google apps kunder som betaler til Google, snarere end til deres gratis gmail konto tjenester. 

Synkronisere Google kalender med Outlook


Hvad hvis du vil synkronisere Outlook med Google kalender og Android kontaker? Ikke desto mindre, Gmail og Microsoft er hvor pengene ligger. Hvordan kan de gøre det så nemt for deres brugere og ikke tjene nogen penge på dem?

Lad os se på en løsning fra en tredjepart. EVO bruger for Outlook som er en Outlook plugin til CardDAV og CalDAV.


synkronisere outlook kalender med gmail
Synkroniser Google Kalender med Outlook


Lad os se på ECOs størrelse, som kun er 8MB. Utroligt når Outlook 2016 og ECO arbejder sammen, så kan du aktivere Outlook til at synkronisere både kontakter og kalender med Google`s CardDAV og CalDAV.



Hvad er CardDAV og CalDAV? 


"sync google calendar to outlook"
CardDAV og CalDAV er en standard protocol API af IETF`s RFC for kontakter og kalender. Google bruger disse API`s er til at betjene deres kunders behov for sådanne informationssøgninger.


Hvordan synkronisere man Google Kalender med Outlook 


Det er nemt at arbejde med ECO: 


  1. Download ECO fra EVO`S Officielle side (Husk at kør det som administrator når du installere programmet)  
  2. Åben Outlook og klik på EVO`s fanen. (Den hedder kommando linjen i Outlook 2007 og den hedder båndet i Outlook 2010 og 2013/2016)



  3. Klik på konfigurere profil(er) og vælg profil #6 og udfyld din Gmail konto med enten din E-Mail addresse eller dit brugernavn og klik på TEST nederst.
  4. Da Gmail bruger OAUTH 2.0 vil du se en OAUTH godkendelse´s vindue, klik på godkend og forsæt.

  5. Klik på Godkend og afslut når du er færdig. Efter det er alle nye tilføjet kontakter blive synkroniseret i Google mappen på 2 måder . Kontakter, Kalender og opgaver som er tilføjet på din Andriod telefon vil blive synkroniseret i Outlook.

Udover hvad vi lige har snakket om, som du ved er CardDAV og CalDAV skrevet i henold til industrielle standarder, derfor kan du forvente at de arbejder sammen med alle andre CardDAV/CalDSAV tjenester for den samme type opgaver.


Byg din egen Cloud


Gmail er godt værktøj for privat personer, men det er ikke så egnet når det kommer til virksomhed miljø´er hvor der er meget information og mange brugere involveret. Så er det sikkert at putte alt den data i Cloud´en ?


EVO Post Server


En af de nemme måder er at downloade og installere EVO post server. Når vi har vores egen cloud klar, så kan du sende og modtage e-mail beskeder, samt kontakter, kalender og opgaver. Løsningen og softwaren som jeg nævnte før er ikke et dårligt valg.


3 kommentarer: